Het Nourishing Caress Serum bevat een scala aan natuurlijke oliën die rijk zijn aan essentiële vetzuren. De combinatie van Argan, Marula, Frambozen, Jojoba en Duindoorn olie helpen allen om de zeer droge huid te voeden, te herstellen en te beschermen.

 

Daarnaast heeft het Nourishing Caress Serum een krachtige anti-oxidant werking. Frambozen, Marula, Bernagie en Vitamine E helpen de huid te beschermen tegen vrije radicalen.

 

*rijke olie serum.

* kan ook perfect als nachtverzorging gebruikt worden.

* zeer geschikt om een zonbeschadigde huid te herstellen.

De Nourishing Caress Balm is op basis van butters en een scala aan natuurlijke oliën samengesteld. Marula, Babassu en Argan Olie zijn rijk aan essentiële vetzuren. Ze helpen, even als Shea Butter, om de zeer droge huid te voeden, te herstellen en te beschermen.

 

Tevens bevat de Nourishing Carres balm krachtige anti-oxidanten zoals: frambozen olie, Bergani, Vitamine C en E. Deze helpen de huid te beschermen tegen negatieve invloeden van UV.

 

* bevat 40% aan natuurlijke oliën en butters. 

* helpt de huidbarrière te herstellen, de huid te voeden en beschermen. 

* bevat naast natuurlijke zonbescherming ook sterke anti-oxidanten.

De volle samenstelling van de Nourishing Caress Cream bevat een scala aan natuurlijke oliën die rijk zijn aan essentiële vetzuren. Babassu, Abrikozenpit, Moringa en Argan olie helpen allen om de droge huid te voeden, te herstellen en te beschermen.

 

* voor optimaal resultaat combineren met het nourishing Carres serum, zeker tijdens de koude winterperiode .

* helpt de huidbarrière te herstellen, de huid te voeden en beschermen. 

* bevat 40% natuurlijke oliën. 

Het Nourishing Caress Mask is een masker en nachtverzorging in één. Het bevat een scala aan natuurlijke oliën waaronder Moringa, Tamanu en Babassu olie die rijk aan essentiële vetzuren zijn.

 

Het nourishing Carres mask bevat huideigen squalane en Hyaluron, deze verzachten de huid en hebben een zeer gunstige invloed op het vochtgehalte. Gebruik het masker wekelijks en ook als nachtverzorging, hierdoor heeft de huid maximaal profijt van alle krachtige werkstoffen.

 

* rijk masker en nachtverzorging in èèn.

* bevordert optimale vochtgehalte. 

* helpt om de barrière functie van de huid te optimaliseren en de huid te voeden.