Webshop

Skincare Basics

Een gezonde huid is een schone huid. Dit wordt bepaald door een goede basis en routine. Gebruik de basics dagelijks voor een goede beauty routine en voor het beste resultaat en product opname. Basics zijn o.a. op natuurlijke basis van: avocado/amandel/macadamia olie, huideigen Glycerin, Aloë Vera, Hyaluron, Calendula extract, sinaasappelbloesem en rozen destillaat.

Skincare Refining

Gebruik 2 a 3x per week de Peeling of Lysing om de huid te verfijnen. Door de werkzame stoffen zoals; Glycolzuur, Maisextract, Glycerin, Vitamine E, Jojoba korrels/wax, Koalin en Tarwe extract verwijdert u doffe en dode huidcellen van de huid. Uw huid krijgt een instant opfrisser. Nieuwe huidcellen worden zichtbaar en na gebruik voelt de huid fluweelzacht aan. De huid neemt veel beter producten op. Zowel de Peeling als Lysing pakt de fijne lijntjes en onzuiverheden en pigmentatie aan. !! Let op: NIET geschikt voor een dunne, gevoelige huid !!

Skincare Essentials

De musthaves in elke routine zijn de Essentials. De Essentials worden 2x dagelijks ingezet voor het beste resultaat. U kunt de Firming Eye Balm tevens ook gebruiken als oog of mondmasker voor de fijne lijntjes en pigmentatie. Bevat O.A.: Agave extract, Glycerin, Oligopeptide, Hyaluron, Maltose, Babassu olie/shea butter en tomaat extract.