Webshop

! Let op ! De webshop is gesloten tot 9 augustus. Vanaf 10 augustus worden bestellingen verwerkt en verzonden.

Skincare Basics

Een gezonde huid is een schone huid. Dit wordt bepaald door een goede basis en routine. Gebruik de basics dagelijks voor een goede beauty routine en voor het beste resultaat en product opname. Basics zijn o.a. op natuurlijke basis van: avocado/amandel/macadamia olie, huideigen Glycerin, Aloë Vera, Hyaluron, Calendula extract, sinaasappelbloesem en rozen destillaat.

Skincare Refining

Gebruik 2 a 3x per week de Peeling of Lysing om de huid te verfijnen. Door de werkzame stoffen zoals; Glycolzuur, Maisextract, Glycerin, Vitamine E, Jojoba korrels/wax, Koalin en Tarwe extract verwijdert u doffe en dode huidcellen van de huid. Uw huid krijgt een instant opfrisser. Nieuwe huidcellen worden zichtbaar en na gebruik voelt de huid fluweelzacht aan. De huid neemt veel beter producten op. Zowel de Peeling als Lysing pakt de fijne lijntjes en onzuiverheden en pigmentatie aan. !! Let op: NIET geschikt voor een dunne, gevoelige huid !!

De musthaves in elke routine zijn de Essentials. De Essentials worden 2x dagelijks ingezet voor het beste resultaat. U kunt de Firming Eye Balm tevens ook gebruiken als oog of mondmasker voor de fijne lijntjes en pigmentatie. Bevat O.A.: Agave extract, Glycerin, Oligopeptide, Hyaluron, Maltose, Babassu olie/shea butter en tomaat extract.

Skincare Essentials

Hydra Boosting 

De Hydra Boosting lijn is werkelijk een Boost voor de huid. Met hoofdingrediënten als O.A.: Trippel Hyaluron, Glycerin, Lariks en Groene thee extract/Vitamine C en Babassu olie die zorgvuldig zijn samengesteld, zorgt deze lijn voor de volle hydratatie. De Hydra Boosting lijn is uitermate geschikt voor alle huidtypes met name de vochtarme huid. Deze lijn is ook zeer geschikt voor mannen.