De zijdezachte samenstelling helpt alle (waterproof) oogmake-up snel en effectief op te lossen en respecteert daarbij de tere huid rondom de ogen. De formule is neutraal van samenstelling en zeer makkelijk oplosbaar in water. De Eye Make-up Remover is voor alle huidtypen geschikt. Door gebruik van huideigen en zeer zachte ingrediënten, is de Eye Make-up Remover ook geschikt voor de gevoelige ooghuid.

De Gentle Cleasing Milk is een zeer milde gezichtsreiniger op basis van natuurlijke avocado en amandel olie. De zijdezachte samenstelling smelt op de huid tot een verfrissende milk en verwijderd moeiteloos alle make-up, vuil en stofdeeltjes.

 

De gentle cleansing milk is makkelijk in water oplosbaar en geschikt voor alle huidtypes. 

 

* voor dagelijks gebruik.

* heeft een romige samenstelling. 

* verwijdert moeiteloos make-up.

* geschikt voor alle huidtypes.

Intense Cleansing Gel is een milde en zeepvrije gel reiniger, speciaal samengesteld voor gecombineerde en vette huidcondities.

De uitgebalanceerde samenstelling bevat het natuurlijke ingrediënt Inulin, dat wordt gewonnen uit Cichoreisuiker, en Aloë Vera extract. Beide ingrediënten ondersteunen de vochtbalans en hebben een verzachtende werking op de huid. Uw huid voelt na gebruik heerlijk schoon en aangenaam zacht aan. De Intense Cleansing Gel is zuinig in gebruik en lost zeer makkelijk op in water.

NOTE: niet geschikt voor reiniging van de ogen. Gebruik hiervoor de Malima Eye Make-up Remover.

Goed reinigen is de eerste stap bij een goede huidverzorging.
Daarnaast is het essentieel om de huidfuncties te helpen herstellen met de juiste lotion.
De Intense Skin Toner is samengesteld op basis van Rozen destillaat, Glycolzuur en Hamamelis extract.
De uitgebalanceerde formule verwijdert de laatste vuildeeltjes en helpt de huid tevens bescherming te bieden tegen de vorming van onzuiverheden.
Toegevoegde Allantoïne, Aloë Vera en Hyaluron dragen bij tot het verzachten van de huid en bevorderen een optimale vochtbalans.

De Intense Skin Toner is geschikt voor normale tot vette huidcondities.

Goed reinigen is de eerste stap bij een goede huidverzorging. 
Daarnaast is het essentieel om de huidfuncties te helpen herstellen met de juiste lotion.

De Gentle Skin Toner is samengesteld op basis van sinaasappelbloesem destilaat, aloëvera en hyaluron.
De uitgebalanceerde formule verzacht uw huid en helpt haar te hydrateren waardoor uw huid na de reiniging zacht en comfortabel aanvoeld.

Gebruik de gentle skin toner dagelijks of meerdere keren per dag om de huid op te frissen en te herstellen na de reiniging. 

 

* geschikt voor alle huidtypes. 

* verzacht en kalmeert.

* zorgt voor optimale hydratatie. 

* bevordert opname van werkstofcomplexen.