Als je bij mij een behandeling wilt ondergaan is het natuurlijk belangrijk dat je een beetje weet wie je behandeld en wat je precies kunt verwachten. Ik ben Laura Joyce Hunt, geboren op 4 mei 1989 in Cork te Ierland. Op jonge leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd en ben opgegroeid in Brabant. sinds 2014 ben ik woonachtig in Enschede, maar ben ik ook regelmatig in brabant om daar ook mijn werkzaamheden uit te voeren.

 

Mijn grootste passie is de klassieke uiterlijke verzorging. Als kind was ik al zeer geïnteresseerd in verzorging van de huid.   Toen mijn broertje in zijn pubertijd een extreme vorm van acne ontwikkelde en zag wat het met hem deedt, werdt het mijn persoonlijke missie om iedereen met huidklachten zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. Geen klinische en afstandelijke behandelingen, maar luisteren naar de cliënt en behandelingen uitvoeren zoals ik zelf behandeld zou willen worden. 

 

de huid heeft goede behandelingen en verzorging nodig om zo natuurlijk mogelijk te gaan stralen. Door bewust te worden van productgebruik, adviezen en routines zult u het beste uit uw huid halen. Hier moet u zelf wel wat voor doen, maar ik zorg voor de handvaten en begeleid u naar het doel wat u wilt behalen. Ook kunt u in de salon genieten van ontspannende behandelingen en staat het welzijnsgevoel in mijn salon voorop. Alles kan besproken worden en is het voor mij vooral van belang wat uw wensen zijn.

 

Ik ben in bezit van diploma's en certificaten die toebehoren aan de vakrichting Schoonheidsspecialiste en Visagiste/styling. Specialisaties vindt u onder het kopje 'de salon' of in de prijslijst. Om gespecialiseerd en op de hoogte te blijven op mijn vakgebied, volg ik meerdere trainingen per jaar. Zo blijven de behandelingen vernieuwend, inspirerend en verbeterend.