Als je bij mij een behandeling wilt ondergaan is het natuurlijk belangrijk dat je een beetje weet wie je behandeld, en wat je precies kunt verwachten. Ik ben Laura Joyce Hunt, geboren op 4 mei 1989 in Cork Ierland. Op jonge leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd en ben opgegroeid in Brabant, sinds 2014 ben ik woonachtig in Enschede. Hier is ook de salon gevestigd.

 

Mijn grote passie is de klassieke uiterlijke verzorging. Met name de huid heeft goede behandelingen en verzorging nodig om zo natuurlijk mogelijk te gaan stralen. Door bewust te worden van productgebruik, adviezen en routines zult u het beste uit uw huid halen. Ook kunt u in de salon genieten van ontspannende behandelingen. 

 

Ik ben in bezit van diploma's en certificaten die toebehoren aan de vakrichting Schoonheidsspecialiste en Visagiste/styling. Specialisaties vindt u onder het kopje 'de salon' of in de prijslijst. Om gespecialiseerd en op de hoogte te blijven op mijn vakgebied, volg ik meerdere trainingen per jaar. Zo blijven de behandelingen vernieuwend, inspirerend en verbeterend.