Laura Joyce Hunt, LJH schoonheid en visagie 

Als je bij mij een behandeling wilt ondergaan is het natuurlijk belangrijk dat je een beetje weet wie je behandeld en wat je precies kunt verwachten. Ik ben Laura Joyce Hunt, geboren op 4 mei 1989 in Cork te Ierland. Op jonge leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd en ben ik opgegroeid in Brabant. Sinds 2014 ben ik gesetteld in Enschede samen met mijn man en onze 2 prachtige kindjes. Hobby's van mij zijn o a: wandelen, muziek en zingen in het koor. 

 

Mijn grootste passie is de klassieke uiterlijke verzorging. Als kind was ik al zeer geïnteresseerd in producten, make-up, uiterlijke kenmerken in het gezicht, opbouw van de huid en verzorging. Toen mijn broertje in zijn pubertijd een extreme vorm van acne ontwikkelde en ik van dichtbij kon zien hoe hij met de juiste routine, product gebruik en hulp van professionals er overheen kwam,  wist ik dat ik ook voor de huidverzorging wilde gaan. Na de opleiding schoonheidsspecialiste (2012/2014) heb ik mij verder gespecialiseerd als visagiste,  wenkbrauw en wimperstyling, huidverbetering en bindweefselmasseuse (gelaat).

 

De huid heeft goede behandelingen en verzorging nodig om zo natuurlijk mogelijk te gaan stralen. Door bewust te worden van product gebruik, adviezen en routines zult u het beste uit uw huid halen. Hier moet u zelf wel wat voor doen, maar ik zorg voor de handvaten en begeleid u naar het doel wat u wilt behalen. Mijn missie is om schoonheidsverzorging voor iedereen zo aangenaam en toegankelijk mogelijk te maken. Ook kunt u in de salon genieten van ontspannende behandelingen en staat het welzijnsgevoel in mijn behandelingen voorop. Alles kan besproken worden en is het voor mij vooral van belang wat uw wensen zijn.

 

Ik ben in bezit van diploma's en certificaten die toebehoren aan de vakrichting Schoonheidsspecialiste en Visagiste/styling. Specialisaties vindt u onder het kopje 'schoonheidspecialiste' of in de prijslijst. Om gespecialiseerd en op de hoogte te blijven op mijn vakgebied, volg ik meerdere trainingen per jaar. Zo blijven de behandelingen vernieuwend, inspirerend en verbeterend.