Als je bij mij een behandeling wilt ondergaan is het natuurlijk belangrijk dat je een beetje weet wie je behandeld en wat je precies kunt verwachten. Ik ben Laura Joyce Hunt, geboren op 4 mei 1989 in Cork te Ierland. Op jonge leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd en ben ik opgegroeid in Brabant. Sinds 2014 ben ik woonachtig in Enschede met mijn man en onze 2 prachtige kindjes. Ik kom regelmatig terug in brabant om daar ook mijn werkzaamheden uit te voeren en natuurlijk voor mijn familie en vrienden.

 

Mijn grootste passie is de klassieke uiterlijke verzorging. Als kind was ik al zeer geïnteresseerd in verzorging van de huid. Hoe de huid altijd herstelde na een schram en hoe Cleopatra zich onderdompelde in ezelinnenmelk waren enkele voorbeelden van mijn interesses. Toen mijn broertje in zijn pubertijd een extreme vorm van acne ontwikkelde en zag wat het met hem deed, besefte ik toen dat goede begeleiding in reinigingsroutine en het juiste productgebruik zorgde voor hand vaten en dat je daardoor meer zelfvertrouwen kan ontwikkelen. 

 

De huid heeft goede behandelingen en verzorging nodig om zo natuurlijk mogelijk te gaan stralen. Door bewust te worden van productgebruik, adviezen en routines zult u het beste uit uw huid halen. Hier moet u zelf wel wat voor doen, maar ik zorg voor de handvaten en begeleid u naar het doel wat u wilt behalen. Mijn missie is om schoonheidsverzorging voor iedereen zo aangenaam en toegankelijk mogelijk te maken. Ook kunt u in de salon genieten van ontspannende behandelingen en staat het welzijnsgevoel in mijn behandelingen voorop. Alles kan besproken worden en is het voor mij vooral van belang wat uw wensen zijn.

 

Ik ben in bezit van diploma's en certificaten die toebehoren aan de vakrichting Schoonheidsspecialiste en Visagiste/styling. Specialisaties vindt u onder het kopje 'schoonheidspecialiste' of in de prijslijst. Om gespecialiseerd en op de hoogte te blijven op mijn vakgebied, volg ik meerdere trainingen per jaar. Zo blijven de behandelingen vernieuwend, inspirerend en verbeterend.