Wat zijn Powderbrows?

De naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd, alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven. Zo geniet je langer van je mooie wenkbrauwen!

Voordelen:

● Geschikt voor alle huidtypes

● Heel natuurlijk poedereffect

● Wakker worden met mooie wenkbrauwen

● Geen beschadiging van de huid

● Zeer goed toe te passen

● Bijna geen roodheid of zwelling

● Geeft geen littekens

 

Resultaat

gemiddeld 1,5 jaar

 

Prijs: €299,- incl. Nabehandeling 

 

Hoe ziet een Powder brows behandeling eruit?

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat.

De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de PMU wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kan er een zacht poeder effect gecreëerd worden.

 

PMU apparaat

Wij werken met een van de beste duitse kwaliteit PMU apparaat met CE keuring. Doordat we hiermee geen trauma aan de huid bezorgen kan je een mooi eindresultaat verwachten. Ons apparaat is uitermate geschikt voor het toepassen van de powder brows techniek. Met de speciale naaldmodules geneest de huid snel en zonder littekens!

 

Jouw wensen

Voordat we beginnen met de behandeling nemen we je wensen door. We bespreken hoe jij je eigen wenkbrauwen voortekent en wat voor kleur je gebruikt. Wij zullen je adviseren over de kleur en vorm die past bij jouw gezicht.

 

Voorteken van de wenkbrauwen

Hierna zullen we de wenkbrauwen voortekenen op basis van jouw wensen. Dit doen we door onze speciale browmapping techniek toe te passen. In slechts 12 stappen bepalen we een vorm teken die past bij jouw gezicht. Na jouw goedkeuring starten we met de behandeling.

 

Hoe lang duurt een Powder brows behandeling?

Gemiddeld duurt de permanente make up behandeling bij Powder brows 3 uur. Tijdens de intake wil ik graag weten wat je wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de wenkbrauwen voorteken aan de vorm van je gezicht. Hiermee houden we uiteraard rekening met je wensen. Je ontvangt advies om een vorm te bepalen die past bij jouw gezicht.

 

Pigmenten

Als we samen de juiste vorm hebben bepaald bespreken we de pigmenten. We geven advies op de pigmenten die passen bij jou. Doordat we verschillende hebben pigmenten hebben kunnen we de perfecte kleur bepalen die past bij jouw gezicht. Hierna starten we met de behandeling.

 

Nazorginstructies

Na de behandeling krijg je nazorginstructies mee. Deze zijn belangrijk voor het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.