webshop Skin Essentials

De Vital Radiance Balm is speciaal geformuleerd om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

 

Nadat u deze nachtcrème heeft aangebracht kunnen de krachtige ingrediënten zoals Peptide, Retinol en Niacinamide (Vit. A & B3), ten volle inwerken terwijl u slaapt. Ze behouden de normale huidstructuur en uiterlijk van uw huid en helpen droogte lijntjes te verminderen.

 

De luxueuze samenstelling bevat een scala aan natuurlijke oliën die rijk zijn aan essentiële vetzuren. Shea Butter, Babassu, en Argan olie koesteren uw huid en helpen haar te beschermen. Tevens bevat de Balm krachtige antioxidanten, zoals Vitamine C en E, die helpen tekenen van vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en uw huid er stralender uit te laten zien.

Uitverkocht

Enriching Decollete Cream (50ml)

€ 40,50
Uitverkocht

Enriching Decollete Cream (50ml)

€ 40,50

De Enriching Decollete Cream is een luxe 24H anti-age creme waarvan de prestigieuze samenstelling tot diep in de huid wordt opgenomen en een optimale spankracht biedt.

De huid van het decollete is gevoelig voor het ontstaan van pigmentplekjes. Toegevoegde esters uit saffloer olie en rozenbottel extract helpen deze te verlichten.

Huideigen squalane en fosfolipiden verzachten de huid en hebben een zeer gunstige invloed op het vochtgehalte.

Daarnaast bevat de Enriching Decollete Cream een rijke variatie aan anti-oxidanten.

Frambozen olie en al algae extract helpen de huid te beschermen tegen vrije radicalen.

- heeft een gunstige invloed op het vochtgehalte

- heeft een krachtige anti-age werking

- helpt de huid te herstellen

- biedt een natuurlijke UV bescherming

De kwetsbare ooghuid vertoont als eerste fijne lijntjes en rimpetljes. De doelgerichte formule van de Firming Eye Balm wordt snel opgenomen. Het zorgt voor een langdurig zacht huidgevoel en een stralende oogcontour.

 

Toegevoegde Double Firmingcomplex, met Agave extract en Oligopeptide, geven direct een sensatie van vernieuwde spankracht. Huideigen Glycerin, Maltose en Hyaluron hebben een vochtbindend vermogen en stimuleren daardoor het natuurlijk vochtherstel van de tere ooghuid. Daarmee worden droogte lijntjes effectief bestreden.

 

Gebruik de firming eye balm in combinatie met het Hydra Boosting serum of het Excellent Firming serum.

 

* ultra zachte balm die makkelijk wordt opgenomen.

* geeft een gevoel van langdurig spankracht.

* helpt fijne lijntjes te verminderen. 

* bevordert een optimale vochtbalans.