De huid van de mannen is anders opgebouwd dan die van vrouwen. Grove poriën, grove lijnen, irritaties, haargroei, en ontstekingen kenmerkt een huid van de man. Vanuit het hormoon Testosteron, wat talgproductie stimuleert, is de huid doorgaans vetter en kunnen er onderhuids ontstekingen en talgophopingen ontstaan.

Als eerste behoort een dagelijkse frisse reiniging,  met de juiste 24hrs crèmes en serums om een gezonde schone huid te onderhouden en ongemakken te voorkomen. Een goede dagelijkse reiniging structuur zorgt ervoor dat dode huidcellen en afvalstoffen niet ophopen op de huid, De huid ademt hierdoor beter en serums en crèmes trekken sneller in en de huid herstelt sneller. Producten kunt u zowel in de salon en webshop vinden.

Bij de schoonheidssalon zijn er diverse behandelingen afgestemd op de huid van de man. De schoonheidsspecialiste maakt een huidanalyse, product analyse en kijkt naar de behoeftes en omstandigheden van de huid. Producten worden zorgvuldig samengesteld, waardoor uw huid tijdens en 24hrs na de behandeling weer in topvorm aanvoelt.  Voor ontharingsbehandelingen (harsen/waxen)  geldt een goede voor en na zorg. Met de juiste technieken, Herstellende en voedende producten, beperkt u de kans op irritatie en ontstekingen tot het minimale. 

Informatie over de behandelingen kunt u vinden in het menu onder behandelingen. Heeft u een vragen over onzuiverheden, ontharen, samenstellen behandelingen of product gebruik kunt u in de zij balk het formulier invullen.