Producten in mijn behandeling

Gepubliceerd op 2 november 2021 om 12:23

Een goede gezichtsbehandeling gaat altijd gepaard met de juiste producten afgestemd op huidtype en behoefte van de huid. Een zoektocht als het gaat om een goede kwaliteit en prijsverhouding en mooi resultaat behalen. In mijn salon werk ik uitsluitend met Malima Cosmetics. Dit product is een ware weldaad voor de huid, betaalbaar en doelgericht in behandeling en thuisgebruik. Ze hebben een eigen laboratorium waar ze enkel met natuurlijke grondstoffen werken. Ze hebben jaren lange ervaring op het gebied van ontwikkelingen en voldoen aan de strengste cosmetica eisen. Het is veilig voor zowel mij als behandelaar als voor de klant die het thuis dagelijks gaat gebruiken.

Een aantal jaar geleden heb ik zelf een rondleiding gehad in de fabriek en laboratorium, erg indrukwekkend en gaf het inzicht in het ontwikkelen en produceren van het product waar ik dagelijks mee werk. We mochten zelf ook in het lab een handcrème en massage olie maken. Heel mooi om te zien dat het product waar je mee werkt niet zomaar uit de lucht komt vallen en door het inzien van het proces, je meer hart voor de gekozen lijn krijgt,

Bij Malima Cosmetics staat naast de ontwikkelingen en productie van het product ook de beleving hoog in het prioriteitenlijstje. Ze bieden per jaar meerdere specialistische trainingen aan, om geschoold en geïnspireerd te blijven. Dit vind ik zelf erg belangrijk om te onderhouden. ik breng mijn nieuwe inspiratie weer terug in de salon en klanten beleven dit met mij mee. Een nieuwe techniek of toevoeging van nieuwe producten blijven de behandelingen vernieuwen en is geen 1 behandeling hetzelfde.

De beleving vormt zich al bij het plaats nemen in de behandelstoel, heerlijk opgemaakt en in een gesloten ruimte waar je even niks moet (enkel je wensen doorgeven). De frisse huisparfum ( ook Malima) verwelkomt je bij binnenkomst en zet zintuigen als eerste fase aan het werk. We overleggen wensen en prioriteiten die van belang zijn in de behandeling en start ik met de behandeling die gekozen is door de klant. Voor elk huidtype, huidprobleem of indicatie heeft Malima Cosmetics een samengestelde lijn. Ook is het mogelijk om meerdere producten met elkaar te combineren om beter resultaat te behalen.

Het mooiste van de lijn is dat er ook zeker gedacht is aan verpakking en hygiëne. Producten zijn lucht- en lichtdicht verpakt om de actieve ingrediënten te beschermen en te behouden gedurende de gebruiksperiode. Ook heeft het een handige dispenser functie zodat je niet hoeft te rommelen met spatels. Malima Cosmetics is huid/milieu/dier en gebruiksvriendelijk, betaalbaar en makkelijk in gebruik. Ik ben erg blij om dit prachtig concept te mogen werken en kan met deze lijn zowel huidverzorging als huidverbetering aanbieden.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.